Venemessut ja pike-paidat

Venetyypistä yleensä

Moderator: mhm

Post Reply
Meri
Posts: 24
Joined: Mon May 16, 2011 3:00 pm

Venemessut ja pike-paidat

Post by Meri »

Luokkaliitoilla on mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa Purjehdus ja veneily ry:n standilla. Pyrimme laatimaan messuille esitteitä sekä saamaan käyttöömme kannettavan tietokoneen, jolla voisi näyttää kuvia ja mahdollisesti myös viime kesän kisa-trackeja tms. materiaalia. Standille tarvitaan vapaaehtoisia.

Pyydän siis ilmoittautumisia minulle sähköpostitse (meri.larivaara@fimnet.fi)jos pääset jonain messupäivänä (11.-19.2.2012) paikalle esim. kahdeksi tunniksi esittelemään luokkaliiton toimintaa ja mahdollisesti auttamaan Purjehdus ja veneilyn -standin muissa asioissa.

Priscan naisisto hankki viime kesänä valkoiset pike-paidat, joissa on rinnassa Express-logo. Kiinnostaisiko teitä muita hankkia samanlaiset? Voitaisiin yrittää saada paidat jo messuille ainakin niille, jotka tulisivat standille. En muista hintoja, mutta saimme ne aika edullisesti. Tästäkin voi laittaa viestiä minulle, jos paita kiinnostaa.
Meri
Posts: 24
Joined: Mon May 16, 2011 3:00 pm

Re: Venemessut ja pike-paidat

Post by Meri »

Täydennyksenä vielä yllä olevaan viestiin, että venemessuille tulevat vapaaehtoiset pääsevät messuille sisään maksutta. Toisaalta meidän toivotaan auttavan Purjehdus ja veneily ry:n standilla tarpeen mukaan.

Meri
Meri
Posts: 24
Joined: Mon May 16, 2011 3:00 pm

Re: Venemessut ja pike-paidat

Post by Meri »

Alla täydennystä aikaisempiin tietoihin:

1) Venemessut lähestyvät! Espress-purjehtijat esittelevät toimintaansa Purjehdus ja veneily ry:n standillä, mutta tämä ei onnistu ilman vapaaehtoisia esittelijöitä. Kahden tunnin esittelyvuoro oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn messuille ko päivänä, neljän tunnin vuorosta saa lisäksi lounaslipukkeen. Ilmoittautumiset viimeistään 19.1. klo 16 mennessä Merille (meri.larivaara@fimnet.fi). Yhteen vuoroon mahtuu kaksikin henkilöä kerrallaan, mutta kolme on liikaa. Voit siis pyytää kaverin mukaan!

2) Express-pikeepaidat: Priscan naisisto tilasi viime kesänä Mustolta alennettuun hintaan valkoisia pikee-paitoja, joissa oli express-logo oikeassa rintapielessä. Jos teitä muitakin kiinnostaa, käykää katsomassa kokonne oheisesta linkistä (kokotaulukot lopussa: http://www.musto.com/pws/Forms/CORPORAT ... 0_full.pdf
Paitatilauksesta pyydän myös laittamana viestiä viimeistään 19.1. klo 16 mennessä Merille (meri.larivaara@fimnet.fi). Jos tilauksia kertyy, yritetään saada paidat vielä venemessuille, vaikka aikataulu voi osoittautua liian haastavaksi.
Henna
Posts: 35
Joined: Wed May 06, 2009 2:37 pm
Location: Helsinki

Re: Venemessut ja pike-paidat

Post by Henna »

Expressit esittelevät toimintaansa venemessuilla SPV:n osastolla 4 a 45. Löydät meidät hallin 4 peränurkasta Biltema-pressun takaa. Hieman on huono sijainti.. paikalla on joku esittelemässä tästä eteenpäin ti, to ja pe iltoina sekä la koko päivän ja su klo 12-16. Tulkaa moikkaamaan!

Henna
Post Reply