Veneilyruokaa

Venetyypistä yleensä

Moderator: mhm

Post Reply
Pepperoni
Posts: 62
Joined: Mon Oct 01, 2007 8:07 am

Veneilyruokaa

Post by Pepperoni »

Terve,

Alla viesti, joka saattaa kiinnostaa joitain.

-Olli

*********

Hei!

Tiedoksenne edulliset määräalennushintamme suosituille Wayfayrer ruoillemme, voitte tiedottaa jäsenillenne halutessanne. Ruoat sopivat erinomaisesti veneilyyn – kylmäsäilytystä ei tarvita!

Alla olevat hinnat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät alv 13%, toimituskulut Postin hinnaston mukaan lisätään. Lähetys postiennakolla tai maksu ennakkoon tilillemme. Myös nouto tai toimitus Oulun alueella mahdollinen erikseen sopimalla. Tilaukset puhelimitse 040 511 5459 tai mieluiten sähköpostitse petri.saaranen@solutionfoods.fi -ei suoraan verkkokaupasta!

Kappaletta - hinta per kappale
20-29 5,00
30-49 4,75
50-74 4,50
75-100 4,25

Wayfayrer Hot Food Kitit 6,50 kappale sisältäen alv 13%, riippumatta tilausmäärästä

Alla vielä hieman lisätietoa eväistä:

Wayfayrer -ruoat ovat huoneenlämmössä säilyviä. Säilyvyys perustuu pakkaukseen ja valmistustapaan - ateriat on pakattu monikerrosfoliolaminaattipusseihin ja steriloitu kuten säilykkeet. Pussit ovat kestäviä ja helppoja pakata mukaan.

Wayfayrer -ruoat ovat sellaisenaan syömävalmiita, pelkkä lämmitys riittää. Ruoat voi tarvittaessa syödä kylmänäkin, mutta lämmin ruoka on toki miellyttävämpää. Lämmitys onnistuu helpoiten laittamalla avaamaton pussi kuumaan veteen, ruokapussin voi toki myös tyhjentää keittoastiaan jos haluaa tiskata... Valikoimastamme löytyy myös kemiallinen kuumennin "Liekitön lämmitin", jonka käyttöön tarvitaan vain puoli desiä vettä. Lisäksi tarvitsee vain lusikan ja ruokailu hoituu ilman tulia, keittimiä ja tiskiä! Liekittömän lämmittimen esittelyvideo: http://www.hilavitkutin.com/tag/hot-pack/

Wayfayrer Lammaspata valittiin Erä -lehden numerossa 12/2008 olleessa retkiruokavertailussa vertailun parhaaksi. Erä -lehden numerossa 1&2/2010 olleessa retkiruokien mikrobiologista turvallisuutta tarkastelleessa artikkelissa Wayfayrer -ruoassa ei ollut mitään huomautettavaa.

Valikoimamme löytyy verkkokaupastamme www.solutionfoods.fi

Evästerveisin,

Petri Saaranen
040 511 5459
Solution Foods
Post Reply