Kiitokset kaudesta 2011

Venetyypistä yleensä

Valvoja: mhm

Meri
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Touko 16, 2011 3:00 pm

Kiitokset kaudesta 2011

Viesti Kirjoittaja Meri » Ma Marras 07, 2011 10:31 am

Hyvät express-purjehtijat,

haluaisimme kiittää kauden päätteeksi kaikkia express-purjehtijoiden toimintaan aktiivisesti osallistuneita jäseniä vielä näin sähköpostilla, koska syystapaamisessa puheenvuoromme taisivat olla hivenen sekavia ja osa kiitoksista jäi sanomatta. Samalla viesti toimii pienimuotoisena toimintakertomuksena kauden toiminnasta (kisoja lukuunottamatta, mutta niistähän saamme KAIKILTA kisaraportit foorumille).

Kevätkokouksessa esitettiin toiveita koulutustoiminnan aktivoimisesta. Kiran miehistö ottikin ansiokkaasti kopin tästä toiveesta. Toukokuisena perjantai-iltana kokoonnuimme Punavuoren Ahveneen ja tutustuimme Kristianin johdolla Express-purjehtijoiden verkkosivuiltakin löytyvään trimmiohjeeseen. Leipätekstin täydennykseksi kuulimme runsaasti yksityiskohtia ja kokeneempien havaintoja trimmien toimivuudesta käytännössä. Ainakin allekirjoittaneiden trimmiohjeiden marginaalit täyttyivät muistiinpanoista.

Teoriasta siirryttiin käytäntöön kesäkuun alun trimmitreenin muodossa Lauttasaaren edustalla. Tästä illasta kiitokset kuuluvat Kristianin ja Tuuren lisäksi Mikaelille ja Jannelle. Käytännön treenit saivat jatkoa elokuussa Kruunuvuoren selällä, jossa kaksi uutta express-miehistöä perehtyi Kallen, Kristianin, Teron ja Tuuren opastuksella kisatrimmeihin.

Taidot (ja ahkeruus) punnittiin ranking-taulukossa, jonka ylläpitäminen ei sujunut hallituksen voimin. Tuurelle haluamme antaa isot aplodit sen varmistamisesta, että saimme veneet järjestykseen ja voittajat selville kauden päätteeksi.

Kevätkokouksessa toivottiin myös gps-trackien kokoamista ranking-kisoista. Tähän päästiin loppukauden kisoissa eli Espoo GP:ssa ja HTPS vuosipäiväkisassa. Lämpimät kiitokset Modestyn Sampsalle trackien viemisestä verkkoon! Syystapaamisen jännittävin ohjelmanumero (jos palkintojenjakoa ei lasketa) oli kisatrackien tarkastelu, joka toteutui Kristianin opastuksella.

Express-purjehtijoiden viestintä on huippuluokkaa - enkä nyt puhu sihteerin osuudesta asiaan. Ragamuffinin Manne on varmistanut journalistisen tason verkkosivuillamme huumoria ja kuvitusta unohtamatta. Ilman Mannea sivut eivät pysyisi pystyssä. Viestinnästä siis tuhannet kiitokset Mannelle!

Erityiset kiitokset haluasimme lausua kaikille syystapaamisen järjestelyistä. Nyyttäriperiaate tuotti herkkuja täynnään notkuvan pitopöydän, josta riitti eväitä kotiin saakka. Voileipäkakku, kotitekoinen piirakka ja juustokakku ansaitsevat kunniamaininnan. Tarjoilujen ja gps-trackien ohella illan ohjelmasta pitivät huolen Millan miehistö Ruotsin kokemuksillaan ja Kristian musiikkivisalla. Kiitokset siitä!

Syystapaamisessa ideoitiin välillä lennokkaasti tulevista sankariteoistamme. Kiitämme Paulia ja muita visionäärejä! Eniten kannatusta saanut ja realistisin taisi olla ehdotus, että lähtisimme fleettinä Ruotsin mestaruuskisoihin kesällä 2013. Ei unohdeta tätä!

Lopuksi haluaisimme kiittää kaikkia upeasta kaudesta. Hallituksen on helppo toimia, kun on aktiivinen, innokas ja kannustava jäsenistö. Vaikka otamme mielellämme jatkossakin suitsusta vastaan, kiitokset kuuluvat sittenkin teille.

Tunnelmallista joulun odotusta ja glögintuoksuisia haaveita ensi kauden purjehduksista!

Terveisin,

Henna ja Meri

P.S. Hallitukseen kuuluu myös kolmas jäsen eli Kristian.